Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Afla despre ce burse e vorba, cine este eligibil si cum poti aplica >>>>>

    19.11.2020
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
toate știrile
03.04.2015

Новости образования/Știri Principale

Master Class: Academic Writing!

Новости образования/Știri Principale

 

Astazi, succesul oricarui examen academic depinde in mod special de expunerea gandului in scris, dat fiind faptul ca majoritatea lucrarilor – fie pentru disciplinele academice, fie pentru confirmarea nivelului de cunoastere a unei limbi – si a diverselor proiecte sunt in scris.

Cum sa structurezi un eseu? Ce limbaj sa folosesti? Cum sa argumentezi corect si convingator ideile expuse? Cum sa captezi si sa mentii atentia cititorului? – sunt intrebari frecvente pentru care gasiti raspuns la disciplina Academic Writing.

Saptamana aceasta vine sa ne raspunda la toate aceste intrebari Dl. Tim Magill, profesor de engleza academica cu experienta de mai bine de 30 de ani, care va prezenta un Master Class de Academic Writing pentru elevii claselor a 9-a – a 12-a.

Tim este profesor la Newcastle University, UK, deja de 10 ani. El afirma ca Newcastle este cel mai prietenos si sigur oras din Marea Britanie care gazduieste si o universitate de top mondial. Avand experienta de lucru in peste 40 de tari ale lumii, Tim numeste Moldova si Rusia printre favoritele sale.

Newcastle University este membra a Russell Group si se claseza pe locul 18 din 121 in “The Times” si “Sunday Times Good University Guide 2014” si pe locul 3 in clasamentul celor mai bune universitati din nord-estul Marii Britanii si Yorkshire.
Newcastle intra, de asemenea, in Top 5 universitati cu cea mai mare probabilitate de angajare dupa absolvire si in Top 10 universitati cu cele mai calitative programe de inginerie si medicina.
Are o reputatie de clasa mondiala incontestabila pentru excelenta in cercetare.

Mai multa informatie despre Newcastle University poti gasi aici http://www.excel.md/foundation-courses-in-Britain/University-of-Newcastle/

Prezentarea va avea loc pe data de 10 Aprilie 2015, ora 15:00, str. Pushkin 45, si NU prevede nici un fel de taxe de participare.
Inregistrarea la eveniment se va face completand formularul online http://www.jotformeu.com/form/50923205506347.
Va atentionam ca numarul de participanti este limitat la maximum 30.

Fiecare are acapatitate de a EXCELa!

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.